Noutati

Pregatit sa gatesti ca un profesionist in Noiembrie?

Miercuri 31 Octombrie 2018

Visions, gama de vase cu capac, confecționate din sticlă ceramică Pyroceram, nu absoarbe mirosurile alimentare, aromele și nu se pătează, este transparentă și va permite să vedeți mai ușor mâncarea în timp ce gătiți. Materialul folosit la fabricarea setului este atât de rezistent la schimbările de temperatura, încât inginerii îl folosesc la confecționarea ferestrelor cockpit-ului navelor spațiale. O poți folosi direct din congelator, pe flacăra aragazului, în cuptorul tradițional, cuptorul cu microunde, pe plită cu gaz, electrică sau ceramică. Poate fi curațată în mașina de spălat vase.

Gama completa o gasiti aici: https://www.diqis.ro//catalogsearch/result/?cat=&q=visions


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!