Parteneri


În anul 1996, am început colaborarea cu magazinele cash & carry, primul fiind rețeaua Metro.
Între timp, produsele selectate de echipa noastră de la cei 15 furnizori internaționali ajung pe rafturile a peste 500 hypermarketuri, supermarketuri și magazine de bricolaj din România.

Pe o piață din ce în ce mai concurențială, Frarom International Est a reușit să își țină aproape clienții, cu unii dintre ei colaborand de peste 10 ani, dar și să stabilească și să identifice parteneriate noi.

Cora

Există 81 de hipermarket-uri sub sigla Cora, în Franța, România, Ungaria, Belgia și Luxemburg, iar grupul este într-o continuă expansiune. În total, peste 22.000 de salariați se străduiesc în fiecare zi să asigure clienților cele mai bune servicii, produse și prețuri.


Auchan

Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, prezentă în 12 țări, prin cele patru divizii ale sale: hipermarketuri, supermarketuri, centrele comerciale Immochan și banca Accord. În România, în toate orașele unde sunt prezente, magazinele Auchan sunt cele mai mari pe acest segment și înregistrează cel mai mare trafic de clienți.


Carrefour

Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european șii cel de-al doilea la nivel mondial operînd mai multe tipuri de magazine: hipermarketuri, supermarketuri, hard discount și magazine de vecinătate. Prezent în 32 de țări din lume, cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numără peste 471.000 de angajați.


Brico Depo

Brico Depot (Bricostore) vine în întâmpinarea dorințelor clienților săi cu cele mai potrivite produse, idei și servicii pentru renovarea, construirea și amenajarea casei și grădinii.


Dedeman

Dedeman activează pe piaţă din anul 1992 şi operează în prezent o reţea de 27 magazine. Compania se află în plin proces de extindere la nivel naţional. Magazinele au suprafeţe cuprinse între 6.000 si 18.000 metri pătraţi oferind o gamă sortimentală diversificată de peste 45.000 de produse.


Leroy Merlin

Leroy Merlin oferă soluții de amenajare complete, precum și cele mai mici prețuri la cea mai diversă gamă de materiale de construcții, instalații, decorațiuni și tot ce îți trebuie pentru a-ți realiza un cămin primitor.


Inside Home

Accesorii și decorațiuni speciale pentru casă, brand-uri renumite, cadouri design, decorațiuni speciale pentru Crăciun, tapet, perdele, draperii, lenjerii, prosoape, porțelan limonge, cristal baccarat, arome casă și corp. Toate produsele sunt importate din Italia și Franța.


Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!