Valori


  • Credibilitatea și stabilitatea pe termen lung - toate actiunile noastre sunt gandite pentru a rezista pe termen lung si a ramane credibili si de incredere pentru angajatii si partenerii nostri;

  • Dezvoltarea si instruirea angajatilor - suntem preocupati de a asigura angajatilor instruirea necesara dezvoltarii lor profesionale, fiind in permanenta constienti de faptul ca de ei depinde succesul companiei;

  • Siguranta in munca si sanatatea colegilor nostri - este si va ramane una dintre prioritatile permanente ale companiei;

  • Flexibilitate și deschidere către nou - cautam constant sa fim mai buni in fiecare zi, de aceea suntem deschisi la ceea ce este nou si flexibili in integrarea noului in companie.

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!