DIQIS

Primul magazin cu produse pentru casă și decorațiuni deschis de Frarom International Est. Produsele sunt definite de calitate, design și utilitate.
La DIQIS clienții noștri vor gasi o gama larga de produse, branduri internationale, produse utile, inovative cu design modern. 

Magazinul din Iași este în interiorul sediului companiei  Frarom Internațional Est, Iasi, zona Bucium, str. Petre Vancea Nr.3.

Cum ajungi la noi?

  • Cu mașina: dacă vii dinspre oraș, faci prima la stânga după spitalul Socola, in spatele LIDL Bucium. Dacă vii dinspre Bucium, faci prima la dreapta după grădinița „Excellence”.
  • Cu mijloacele de transport în comun 46 sau 30: cobori în prima stație după spitalul Socola, traversezi, faci prima la stânga, mai mergi 50-100 de metri și ai ajuns.

La Diqis găsesti accesorii și veselă pentru servit si gatit, accesorii pentru baie si dresing, mici articole de mobilier, cele mai frumoase si ingenioase cadouri, mese de calcat mari sau mici, foarte stabile si durabile, uscatoare rufe pentru interior si exterior, cosuri de gunoi cu litraj multiplu 3-60l si garantie 10 ani, electrocasnice mici - fierbator, robot bucatarie, prajitor paine cu 2 sau 4 fante, tacamuri si cutite de calitate, vase pentru gatit, stocat, servit si multe alte produse care asteapta sa fie descoperite la magazin sau pe site www.diqis.ro

telefon: +40 749 156 857

program: Luni - Vineri, 8:30-17h

            
  

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!